Tur til Kroatien

Posted by Matt Kin at 2:59 AM

Saturday, January 24, 2009

Om Kroatien

Kroatien er det europæiske land befinder sig i krydsfeltet mellem Middelhavet, Centraleuropa og Balkan. Det er en af de mest populære turistmål i Europa. En række af turister fra alle dele af verden, især fra hele Europa kommer til at besøge dette land hvert år. En tur til Kroatien vil være fuld af sjov og nydelse. Som land har meget at tilbyde turisterne, Trip til Kroatien vil dække en række populære turistmål i Kroatien. Der er meget at gøre, mens du besøger Kroatien. Besøg populære turistattraktioner i Kroatien, skal du gå til Kroatien mad og tilbringe kvalitetstid sammen med din familie. Du vil helt sikkert nyde turen til Kroatien.

Steder at besøge i Kroatien

Der er en række turistmål i Kroatien. En tur til Kroatien bør omfatte alle de største turistattraktion steder i Kroatien, som omfatter de forskellige Øer, Istra, Kvarner, Dalmatien, Continental osv. Der er en række øer i Kroatien. Du kan besøge nogle af dem. Den Kvarner og Istra Øer er meget berømte turist steder i Kroatien. Disse øer tiltrække et stort antal turister hvert år. Du kan også besøge nogle af de mindre vide øer i kroatiske Adriaterhavet.

Istra er en af de mest populære region i Kroatien, som vil spille en vigtig rolle for at gøre din rejse til Kroatien en mindeværdig én. Istra har en forbløffende kystlinje. Turister er tiltrukket af den grønne indre med middelalder bakketop byer. Selv i Istra, kan du besøge steder som Buzet, Cerovlje, Funtana, Liznjan, Novigrad, Pazin, Porec osv. I Kvarner, kan du besøge crikvenica, Lovran, Opatija, Rijeka etc. din tur til Kroatien bør også omfatte Dalmatien, som har turistattraktion steder som Baska Voda, Brela, Biograd osv. Den kontinentale Kroatien omfatter steder som Cakovec, Djakovo, Karlovac osv.

Overnatning

Du vil finde flere hoteller i Kroatien. De hoteller i Kroatien ville give nogle fantastiske faciliteter og bekvemmeligheder. Der er flere typer hoteller tilgængelige i Kroatien, fra det luksuriøse hoteller til hoteller for budgettet rejsende som godt. De fleste af de hoteller og restauranter i Kroatien samt butikker i landet accepterer kreditkort.

Transport i Kroatien

Kroatien har et godt bygget transportsystem for de rejsende og den lokale befolkning. Du kan rejse til forskellige destinationer i Kroatien med fly. I de fleste af de byer i Kroatien, du vil finde busforbindelser til den brede offentlighed. Du kan bruge taxaer eller leje en bil til enhver tid.

0 comments: