Romantisk ferie i Kroatien

Posted by Matt Kin at 2:56 AM

Tuesday, January 20, 2009

Kroatien er kendt for at være en af de mest maleriske lande i Europa tilbyder en række romantisk ferie. Kan du nyde nogle fantastisk romantisk ferie i Kroatien især i månederne fra april til september, som er den bedste tid til at besøge dette smukke land. Når vi taler om en romantisk ferie, vi generelt forestille maleriske indstillinger, stearinlys middage i hyggeligt restauranter og romantiske cruise med vores partnere samt luksuriøs indkvartering i Premier hoteller. Kroatien er det ideelle sted at få dem alle, og derefter, nogle mere!

Der er flere rejsearrangører, der tilbyder romantisk feriepakker i Kroatien med de bedste tilbud og rabatter. Der er nogle smukke steder i Kroatien, som er ideelle til romantisk getaways især for bryllupsrejse par. Nogle af disse steder omfatter Dubrovnik, Hvar Island, Meneghello Sted, Kvarner Coast og Zagreb blandt andre websteder. Så hvis du planlægger en romantisk ferie i Kroatien, så husk at besøge disse vigtige byer.

Der er flere hoteller og resorts i Kroatien, som er specielt designet til par og HONEYMOONERS. Du kan inddele romantisk ferie i Kroatien ved booking den fineste hoteller for par i landet.
Nogle af de romantiske hoteller i Kroatien omfatter Hotel Bellevue, The Regent Esplanade, The Sheraton Zagreb, Villa Angelo D'Oro, Hotel Histria, Hotel Milenij, Hotel Mozart, Le Meridien Lav, Hotel Riva og Hotel Dubrovnik Palace, blandt andre. De fleste af disse hoteller er sat mod maleriske lokaler, som føjer til ynde Kroatien romantiske ferier. Nogle af de luksushoteller også give gratis stearinlys tændt middage for romantiske par, som er indstillet midt i den naturlige skønhed af kroatiske øer. Så planlægger en romantisk ferie i Kroatien og give din partner en af de mest behagelige overraskelser.

Når du kommer på en romantisk ferie i Kroatien, så husk at besøge byen Dubrovnik. Byen tilbyder den perfekte ramme for bryllupsrejse par til at nyde en romantisk pause. I byen Dubrovnik, par kan nyde en masse af sightseeing sammen samt stået på romantiske udflugter og tilbringe nogle specielle øjeblikke med hinanden. Dubrovnik er en by, der er fuld af flere historiske højdepunkter ligesom Franciscan Monastery og Ancient City Walls. Der er også mange romantiske ture i Kroatien herunder byrundture samt ture til Mljet og Elaphiti Øer. Dem, der ønsker at nyde nogle dyreliv spænding sammen kan også gå på Jeep safari ture og har en fantastisk tid sammen.

0 comments: