Belarussiske køkkener

Posted by Matt Kin at 2:51 AM

Thursday, January 15, 2009

Belarussiske køkkener har påvirkninger fra sine nabolande som Rusland, Litauen, Ukraine og polakker blandt andre. Den mad i Belarus har

undergået mange ændringer, selv om befolkningen i landet har stadig bevaret nogle af de traditionelle metoder til madlavning. Forskellige retter lavet af kartoffel

udgøre et vigtigt element i de fleste køkkener i Belarus. Nogle af de populære kartoffel retter i belarussiske køkkener omfatte belarussiske Draniki, hviderussisk Draniki

med svinekød, Kolduni, Babka og belarussiske Kartoflyaniki blandt andre.

Kartoffel kaldes ofte den anden brød blandt befolkningen i Belarus på grund af den omfattende brug i de fleste nationale retter. Ud over kartoffel retter, der er

også andre retter, som mel pandekage retter og rig suppe, som udgør en del af den belarussiske køkkener. I Belarus vil du finde flere specielle kartoffel

caféer der tilbyder en bred vifte af kartoffel retter. Mange salater, kød, bagt buddinger og forskellige pirazhki (patties) er også parat med kartoffel.

Den omfattende brug af kartoffel i belarussiske køkken er på grund af den naturlige klimatiske forhold i det land, som er gunstigt for voksende velsmagende række

kartofler. Blandt de øvrige retter, svampen er også almindeligt anvendt i belarussiske madlavning, selv om det ikke ofte som en separat skål, men er generelt bruges til

forbedre smagen af hovedret. Blandt ikke-vegetariske retter, fisk er også næsten aldrig stegt og er for det meste stuvet, bagt, og ofte tørret. Hviderussisk

køkkener er også berømt for de rige suppe, med creme fraiche dressing. Kold suppe er også udgør en vigtig del af belarussiske kost især under

varme sommermåneder. Blandt de kød retter i Belarus, saltet spæk er en favorit, der er anvendt lidt ryges, og garneret med løg og hvidløg.
Et af de traditionelle ferie mad i Belarus er den Pyachysta, som enten er stuvet kogte, eller brændte svinekød, eller store dele af okse-eller svinekød. Kød

retter, der normalt serveres sammen med kartofler og andre grøntsager gerne sort radise, kål, gulerødder, ærter og andre sæsonbestemte grøntsager. Den foretrukne

Fiskeretter i Belarus omfatte galki, yushka, og bagt eller kogt floden fisk uden ekstra garnishing. Nogle af de andre kød retter i belarussiske

køkkener omfatter belarussiske Bitki, stegt gås fyldt med æbler og mange flere delectable retter.
Når du rejser til europæiske lande, skal du sørge for at prøve den traditionelle mad på forskellige destinationer, især retter i Belarus.

For yderligere opdateringer og information om rejser til Bulgarien, besøge relaterede links leveres på europetravelhub.

0 comments: