Østrigske køkken

Posted by Matt Kin at 2:18 AM

Friday, January 30, 2009

Østrigske køkken er berømt over hele verden. Det er almindeligvis omtales som Wien køkken som hovedstaden i Østrig er Wien, og dermed er den mest sker

sted i Østrig. Østrigske køkken er afledning af mad af østrig ungarske kejserrige. Den mad er også blevet påvirket af Tjekkiet, Ungarn,

Italien og også fra Bavarian køkkener. Så østrigske køkken er hverken transcultural eller multicuisine. Slik og kager af østrigske køkken er

berømt over hele verden. Regionale køkkener har udviklet sig i den seneste tid, hvor der fokuseres på de regionale producere og også anvender moderne teknikker og metoder til

dens udarbejdelse.

Øl sælges i overflod i hele Østrig og indtagelsen af øl stiger i løbet af festlige lejligheder. I nogle af de steder i Østrig, øl drikker er

obligatorisk. Den populære typer af øl, der sælges her er hvede øl, bleg pilsner og andre sorter også. Red Bull og Almdudler er populære læskedrikke.
Vin er dyrket i den østlige region i dette land, princippet områder, som Niederösterreich, Wien, Steiermark og Burgenland. Younf vin er ganske berømte

over her, som er fremstillet af druer. Blandt andre drikkevarer, forskellige stilarter af kaffe er til rådighed. Mokka er en af de populære variant af kaffe.

Østrigske køkken også omfatte fremstilling af snacks, der passer bedst med den alkoholiske og ikke alkoholiske drikkevarer. Smørrebrød, skåret pølse,

brød og sennep pølse, er nogle af de mest eftertragtede emner. Bosner eller varm hund roll findes på fast food leddene i Østrig.

Desserter af østrigske køkken er også unikt. Østrigere er forelsket i desserter, sammen med chokolade og kager af mange sorter, serveret med mandler

og vanila bønner. Nogle af de dessert specialer Østrig er Dobosch torte, Sachertorte, Panama torte og Zwetschkenkuchen. Nogle andre søde lækkerier

Østrig er Heisse SCHOKOLADE, Marzipan og forskellige slags chokolade confectioners, lavet af fagfolk på dette område.

Den suppe af dette land er også meget lækkert og det meste af grøntsager dominerer i disse retter. De gør suppe af kål, kartofler, græskar,

blomkål, hvidløg og andre tilgængelige grøntsager og forberedelserne er munden vanding. Østrigerne også elsker ikke grønt poster, og de prøver forskellige

tilberedninger af svine-og oksekød, som delikatesse poster.

De regionale østrigske køkken er også stigende popularitet. Du kan også prøve disse retter, som afspejler aroma af Østrig. Så gå ikke glip af disse regionale

mad i din tur til Østrig, du ville elske dem.

0 comments: