Tur til Dubrovnik

Posted by Matt Kin at 2:58 AM

Friday, January 23, 2009

Om Dubrovnik

Dubrovnik er den sydligste by i Kroatien. Beliggende på kysten af Adriaterhavet, Dubrovnik er også kendt som "Pearl af Adriaterhavet» en af de mest populære turistmål i Kroatien. Et stort antal turister fra hele Europa og fra det europæiske kontinent komme til at besøge Dubrovnik, hvert år. Det er den foretrukne turistmål for turister, der ønsker at udforske de sydlige dele af Europa.

Ideelt set en rejse til Dubrovnik bør omfatte alle de turistattraktioner i Dubrovnik, som tiltrækker et stort antal turister hele året. I din tur til Dubrovnik, du vil finde den milde vejr til at nyde, store begivenheder som omrejsende tivolier og cruise messer til at deltage i, den gamle forter og arkiver for at opleve. Du vil også gerne udendørs restauranter og smagen af deres fødevarer på turen til Dubrovnik.
Med tilstedeværelsen af alle disse, ville du grundigt nyde din tur til Dubrovnik. Det er en sikkerhed for, at du ville Treasure denne oplevelse for resten af dit liv.

Sådan går du der?

Du kan nå Dubrovnik med fly fra forskellige europæiske byer som London, Frankfurt, Wien, Dublin, Budapest og andre større europæiske byer. Europæiske billige bærer gerne SkyEurope Airlines og Thomson har deres flyvninger fra regionale lufthavne, som dem i London til Dubrovnik.
Touring Dubrovnik

Når du har nået Dubrovnik, du begynde at nyde skønheden i det sted. Dubrovnik har meget at tilbyde turisterne. Den smukke oplevelser af turistdestinationer i Dubrovnik ville gøre din tur til Dubrovnik en virkelig fantastisk oplevelse, og mindeværdig en, så godt.

Start din tur til Dubrovnik med en eftermiddag gå langs bymuren. Du vil komme til at kende byen bedre på denne måde. Du vil få mulighed for at have en rå smag af byen. Fang vidunderlige øjeblikke i dit kamera. Du vil grundigt nyde de traditionelle røde hustagene, kirke SPIERS, og mange flere.

Mens gå videre med din tur til Dubrovnik, kan du besøge Onofrio's springvand, som er et af de populære turistmål i Dubrovnik. Hvis du elsker shopping, så Stradun ville være det perfekte sted for dig, som er det vigtigste i hele gaden dedikeret til kunderne.

Din tur til Dubrovnik vil ikke være komplet, medmindre du besøger nogle af de udendørs restauranter. Nyd din mad i restauranterne. Når du er her, bør du tjekke ud pizza i en af disse restauranter. Du vil elske den spisestue erfaring på restauranter i Dubrovnik.

0 comments: