Bulgarien køkkener

Posted by Matt Kin at 2:39 AM

Sunday, January 4, 2009

En malerisk lille land ved bredden af floden Donau, omgivet af lande som Rumænien, Grækenland og Tyrkiet, landet i Bulgarien er ikke kun

bemærkes for sin figurative historie, men også dens rige køkken, der afspejler flere påvirkninger. Hvis du er begejstret for rejser til europæiske lande, og

temmelig meget interesseret i Udforskning yderligere i den forskelligartede kultur og gastronomiske guldgrube, Bulgarien køkkener bør helt sikkert betage dig. Placeret i

sydøstlige del af kontinentet, den typiske Bulgarien køkkener værner om de rige aroma og delectable smag af autentiske sydøstlige Europa menuer. På grund

til sin rige historiske baggrund og vigtigst flere udenlandske invasioner, den køkken i Bulgarien har større indflydelse af tyrkere, grækere og andre

mellemøstlige lande.

Kendt for sin bredt udvalg af supper, alkoholiske drikke og fantastiske mejeriprodukter, de rige bestand af Bulgarien mad er virkelig en gastronome's glæde.

Et af de vigtigste elementer i ethvert lands kultur, den bulgarske køkken ikke blot afspejler den lange og rige historie i det land, men også blandinger

de bedste dele af slaviske, græske og tyrkiske køkken. Blandt de nationale specialiteter Bulgarien, nævner skal gøres af Shopska salat og Taratar,

som er blandt de hele tiden favoritter.

Tilberedt ud i skiver tomater, friske agurker, peber og persille garneret med generøs mængde revet fåreost den Shopska Salad er en af de

fantastiske concoctions, der kan opfriske din dag. Den Taratar som er en af de fineste ædelstene af bulgarske køkken er en dejlig kold suppe lavet af hakket

agurk, valnødder og yoghurt og bare perfekte til en varm sommerdag i Bulgarien. Du vil blive overrasket over at vide, at det var køkkener Bulgarien, der

fødte yoghurt, en alle tiders favorit med hvert mejeri elsker.
Andre kvintessens Bulgarien køkkener vil omfatte kebapcheta som en varm favorit med kød kærester.

Tilberedt med hakket kød rullet ind pølse figurer, er dette en grillet parabol, der kan indstille en fødevare ngen hjerte i brand. Den kavarma er endnu et velsmagende

parabol tilberedt med enten svinekød eller kalvekød, sammen med en god kombination af løg og svampe. Du vil se, at alle bulgarske retter uanset

uanset om de er vegetar eller ikke vegetariske retter, har et tungt brug af ost, der er generelt på 2 typer i Bulgarien.

Bulgarien køkkener stadig ufuldstændig uden omtale af bulgarsk vin og desserter. Det hele tiden favorit i søde retter er Bannitza som har været

mest populære dessert i alle bulgarske husstand og er specielt fremstillet under juletid af jul.

0 comments: