Ting at gøre i Kroatien

Posted by Matt Kin at 2:57 AM

Thursday, January 22, 2009

Kroatien er et lille Halvmåne formet land langs Adriaterhavet og den rige historie af denne tidligere jugoslaviske nation kombineret med den naturlige skønhed af det sted, giver for en række ting at gøre i Kroatien. Besøg i stort og nationalparker, turistkørsel øerne, shopping for souvenirs eller bare marveling på mirakler af naturen i landet. Aktiviteter i Kroatien aldrig ophøre med at ende.

Er du interesseret i historie? Så skal du besøge de forskellige historiske steder i Kroatien. Touring de museer eller undersøge ruinerne på en af de arkæologiske udgravninger. Stien historie er omfattende og interessant. I Zagreb, det museum for kunst og håndværk er sikker på at fange din opmærksomhed, de gamle færdigheder af befolkningen i regionen er afbildet på hver af de artefakter der vises her.

Hvis malerier er mere efter din smag derefter bare slentre gennem Mimara's museum, der huser en omfattende samling af malerier, skulpturer og keramik fra hele verden.
Unraveling de mysterier af Dubrovnik ved at udforske rektor's House eller mindesmærket værelse og Maritime Museum er en af de ting at gøre i Kroatien. Festivaler er en fantastisk måde at absorbere kulturen i en plads, Dubrovnik Summer festival giver dig rig mulighed for at gøre det. Kulturaften og lokale musik kan der udtages prøver i løbet af få dage i denne festival. De udendørs teatre er en anden attraktion i denne festival. Festivaler i Zagreb og Split er også fantastisk måde at bruge tid på Kroatien.

Stikprøver nogle af de lækre køkken af landet er en af de vigtigste prioriteter i de ting at gøre i Kroatien. Spis på Volosko eller andre restauranter foring kysten af Adriaterhavet. Strandene og bjergene i Kroatien er to meget forskelligartede terræn, der giver for en række ting at gøre i Kroatien. Lazing i det solrige strande af Zlatni rotte eller tour øerne dotting landskabet på det sted er andre attraktioner af rejser til Kroatien.

Besøg rolige øer af CRES, Valun og CRES Town. Udforsk den Rismjak National park, Paklenica nationalpark, Kornati National Park og Velebit Massif. Gå svømning i azurblt farvande af Blue Grotto. Probe i skibsvrag på Vis. Eller blot følge den historiske sti truffet af Marco Polo på Korcula Town. Cykling gennem Mljet National Park får du til at overholde bedste skønhed St Mary's ø og Benedictine klosteret. For naturelskere, observerer de forskellige arter af fugle på nationalparker og ved siden af Vrana søen er en af de mest populære ting at gøre i Kroatien.

0 comments: