Shopping i Kroatien

Posted by Matt Kin at 2:56 AM

Wednesday, January 21, 2009

Så du er på rejse til Kroatien? For dem, der har en passion for shopping, denne side på shopping i Kroatien vil være en stor hjælp for dem. Selv om shopping i Kroatien er forholdsvis dyrere end shopping i Storbritannien, kvaliteten af varer anses fremragende. Der er flere afdelingerne butikker og supermarkeder for almindelige shopping og mad shopping med butikker, der sælger souvenirs, jewelries, apparels osv. Der er mange boutique butikker i Kroatien, hvor alle dine shopping behov vil blive opfyldt.

Den kroatiske markeder er meget populære for at sælge friske grøntsager og frugter til en rimelig pris. Der er også mange souvenirbutikker i Kroatien, hvor de traditionelle håndværk som keramik, woodcarvings og broderi er tilgængelige på gode priser.

Fra disse souvenirbutikker og lokale marked, kan du købe gaveartikler til dine kære derhjemme. Shopping i Kroatien kan spænde fra at være økonomisk at blive eksklusiv.
Forretningerne er generelt åbne fra 9:00 - 7:30 mandag-fredag, og 8:00 - 2:00 om lørdagen. Om søndagen, de fleste af de butikker forblive lukket i Kroatien. Nogle af afdelingerne butikker holde deres butikker åbent om søndagen fra 8:00 indtil 2:00 i månederne juli og august. Shopping i Kroatien giver en ultimative behagelig oplevelse, hvor du kan hoppe fra en butik til en anden og købe din favorit ting med det er mest fordelagtigt.

Kroatien shopping er populært for emner såsom silke neckties, tørklæder, sjaler, Penkala kuglepen og Morcic, blandt andre. Disse ting kan være den bedste og mest autentiske souvenirs, som vil minde dig om din Kroatien besøge, når man ser på dem. Den Penkala kuglepen betragtes som den mest autentiske kroatisk souvenir indtil dato, der bærer betydningen af Zagreb som kulturelle, kommercielle og industrielle center i begyndelsen af det 20. århundrede.

Mens shopping i Kroatien, hvis du vil tage et stykke autentisk kroatiske smykke til din dame kærlighed, så køber de traditionelle Morcic smykker. Selv om disse er øre-ringe, der er ornamented med et sort hoved med en Turban på toppen, men Morcic ikon vises også i andre smykker poster gerne ringe, Broscher, halskæder og mænds slipse nål. Den traditionelle betydning af Morcic stater ligger i det faktum, at det mentes at være en amulet, der havde beskyttende beføjelser, mens kvinder bruges til at bære det som et symbol på sejren over de tyrkiske magt i det 16. århundrede.

For at indsamle flere oplysninger om rejser til Kroatien, skal du blot klikke på relaterede links udbydes i europetravelhub.

0 comments: